Over ons

Pronk Beregening - Trots op ons werk

Oprichter en eigenaar Erik Pronk heeft al veel ervaring in de branche. Na zijn opleiding is hij gestart bij zijn voormalige werkgever Visser Tuintechniek, waar hij de kneepjes van het vak heeft geleerd. In 2008 is hij op kleine schaal en vanuit huis voor zichzelf begonnen met het aanleggen van beregeningsinstallaties. Pronk Beregening was een feit.

Hier staan we voor

Inmiddels zijn we gevestigd in een mooi pand met voldoende ruimte in Vaassen en in de loop der jaren zijn er steeds meer monteurs ons team komen versterken. Ons team bestaat uit 3 vaste medewerkers op kantoor, 5 vaste monteurs en een aantal flexibel inzetbare krachten in het veld. We zijn een jong, enthousiast en informeel bedrijf. Kwaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel. We leveren een installatie pas op als deze volledig voldoet aan de wensen van onze klant.

Ook vinden we het belangrijk om zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten met goed materieel te werken. Hierin investeren we dan ook ruimschoots. Met onze machines leggen we de installaties zo goed mogelijk aan en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met de aanwezige beplanting in de tuin.  Ons streven is altijd dat bij de oplevering van het project het niet of nauwelijks te zien is dat we de installatie aangelegd hebben.

Of het nu gaat om het boren van een bron en het leveren van een pomp, of het maken van een compleet automatische beregeningsinstallatie: We hopen iedere klant een stuk gemak te leveren. Zelfs bij afwezigheid. Zo kan altijd optimaal genoten worden van de tuin. 

Word jij de nieuwe junior monteur bij Pronk?